Kunderne siger ...

 
 
"AARHUS VANDS VIRKSOMHEDSPLAN OG ÅRSRAPPORT HAR FÅET LUFT UNDER VINGERNE
Grafisk Plus har med stor succes løftet vores virksomhedsplan og årsrapport fra traditionelle tryksager over i flotte og effektfulde online publikationer. Vi er nu 100 procent digitale i forhold til vores corporate publikationer, og det giver os nogle helt nye muligheder for at tracke, i hvor høj grad det lykkes at nå vores målgrupper. Og det, vi kan se, er, at vi nu opnår et reach, vi ikke tidligere har været blot i nærheden af.

Grafisk Plus har været en fantastisk sparringspartner i udviklingen af det nye, digitale univers og har eksekveret på opgaven på fornem vis. Vi er meget tilfredse med resultatet, som vi synes er flot, læsevenligt og skarpt. Så hermed min bedste anbefaling af Grafisk Plus til alle, der står over for en digitalisering af deres tryksager.

Se Aarhus Vands virksomhedsplan og årsrapport.

Venlig hilsen Jan Tøibner, pressechef Aarhus Vand"
 
 
 
 
 
 
"Iiih altså, hvor er jeg glad. Der er kommet kontorartikler, og jeg er SÅ tilfreds med det hele. Det ser bare godt ud. TUSIND TAK for hjælpen. JJ Visitkortene er taget i brug, blokkene ligeså, og brevpapiret er bare lækkert. Skønt, skønt, skønt!"
 
"Nøj, hvor er du god at samarbejde med. Er du klar over det?"
 
"Vi er meget tilfredse med det du leverer – både i forhold til sparring og konceptudvikling såvel som selve det grafiske arbejde. Det er en fordel, at du ”tænker med” på eget initiativ"
 
"Jeg er BEGEJSTRET! Du er sgu da cool! :)"
"Først og fremmest: Tak for dit oplæg - jeg synes det er blevet rigtig godt! Dernæst skal du have tak for, at du er så "nem at spille bold med". Det er utrolig lækkert, at der altid er kreative input og konstruktiv kritik fra din side."
 
"Tak for det - jeg har sagt det før, men den bliver aldrig for gammel: Tak for hurtig reaktionstid og kvalitetsarbejde :) "
 
"De er bare rigtig gode – du er bare god til at forstå problemstillingen."

"Tak for det store arbejde. Det blev et rigtig flot resultat, som vi alle kan være stolte af. Jeg vil også sige mange tak for samarbejdet, som set fra min stol har været helt i top. Det er tydeligt, at du har haft "hjertet" med i dit arbejde."

"Det er simpelthen en fornøjelse med dig – du er jo OGSÅ en lille korrekturlæser, som man får med oven i hatten. Min ”gamle” grafiker lod bare stavebøffer mv gå direkte igennem tryk. Tak fordi du IKKE gør det."

"Du har været meget vigtig i forhold til at løfte vores profil, som vi generelt får stor ros for, som tak for det."

"Tak fordi du har formået at omsætte mine vage ønsker til flot og klart præsentationsmateriale. Det er blevet langt bedre, end jeg havde fantasi til at forestille mig."

"TAK igen. Det ser fint ud. Jeg ELSKER at du selv bemærker det her med at der skal være plads til profilbilledet. Verdensklasse overblik!"

"Vil bare fortælle, at konferencen forløb rigtig godt. vi var 135 deltagere og bl.a. håndbogens udtryk blev rost. Let tilgængelig og flot var ordene."

"Det er da SUPER godt. Jeg kan rigtig godt lide den overskuelighed, som man får ved første øjekast"

"Helene og Grafisk Plus har siden 2007 stået for langt hovedparten af alt grafisk design og opsætning af vores logo, produktfoldere, brevpapir, koncepter og gør-det-selv-værktøjer. Helene evner at afdække virksomhedens behov og identitet, tænke med og særdeles kreativt og stringent få dette udtrykt i hele den grafiske linje. Derudover er hun yderst behagelig at samarbejde med, altid til tiden i levering og med konkurrenedygtige priser. Jeg kan varmt anbefale Helene og Grafisk Plus til alle, der har brug for grafisk assistance"

"Du har ramt fuldstændigt plet med dit klare design af mit præsentationsmateriale."

"Den meget flotte invitation lå på mit skrivebord her til morgen. Jeg har lige har lige vist invitationen og de flotte billeder til vores marketingchef. Han var også imponeret."

"Vi - og dermed dig - har fået ros fra kunderne om godt design og samarbejde. Så mange tak for det."

"Min første kommentar: Hold kæft, det ser godt ud."

"Vi er så begejstrede for annoncen, at vi vil bruge den i flere sammenhænge."

"Hold da kæft, hvor er den bare FLOT. Jeg er vild med den - og René synes, at den var sexet. Så jeg tror da bare, at den går lige igenem... Flot arbejde og mange ros herfra."

"NU er de kommet – Og de er virkelig flotte!! – mangler næsten ord. Og selve ”trykarbejdet” synes jeg også rigtig godt om; både papir og tryk. Når man ser folderen må man bare tage den i hånden og kikke nærmere på den. Det er i hvert fald min reaktion ;-) – Den ser så indbydende ud. Mange tak for din hjælp! - Du skulle næsten se det færdige resultat.."

Eksempler på leveret arbejde

Grafisk Plus v. Helene Røberg | Skansebakken 1, 8400 Ebeltoft  | Tlf.: 21 75 70 30